Awak

Awak heuay ngabaheuhay. Sangkan jadi anu lemah sakawangun jauh ti nu lemah palastra. Sajatina ieu kaayaan mangrupa wangun anu jadikeun urang nu ayeuna. Sakajeun jalmi ngajali ngajalirkeun dua pidua sareung dua piluahan sakaba indung. Diteureuy seglom lingkung guna-guna. Ngaguna awak ngaguna diri. Aya wangun urang ngan dimana ieu jalirna? Sajawab kuncén bari angon neang cangkeul legon nenangkeun. Senang si senang. Jenat na liur gung sugara. Pangpangna mah kieu yén...

Budak angon budak angon. Leungit tungtung leungit tungtung. Ngangon embé ngangon embé. Embé lumpat ka sisi. Euweuh tungtung euweuh tungtung. Pêk teh budak angon dina tungtung.

Komentar

Postingan populer dari blog ini

Ketika Diri Mulai Meracau

CATATAN AKHIR KARYA KESADARAN WANITA ALPHA VULKANO VULVA

Revenge Puzzle