Grief - Karunya 1

Pikarunyaeun... Nunjukeun, yeuh, naon baé nu jadi pikiraneun jalmi-jalmi. Éta dugi kamanana banjir. Loba teuing, loba teuing. Pikiraneun nu can tangtu réngsé. Ngan sapondok awi ngagupay asih. Cik geura diubeuk. Maenya urang kiwari ku beungharna rumasa da teu rumasa. Munding na euweuh teu jadi di huma. Ngan munding loba di kota.

Komentar

Postingan populer dari blog ini

Grieving - Nelangsa

Aku Hanyalah Seorang Pecundang

Ketika Diri Mulai Meracau