Grief - Karunya 2

Nu urang yakinkeun bener téh can tangtu jadi nu bener keur batur. Tapi mun éta jalmi néangan usik kana kayakinan. Matak émut jeung panggih kana bener anu hakiki. Patali sareung éta urang nuju milari maksad naon waé anu aya méh jalmi tiasa yakin.

Karunya, urang karunya. Manusa beuki lintuh ku buyatak.

Komentar

Postingan populer dari blog ini

Ketika Diri Mulai Meracau

CATATAN AKHIR KARYA KESADARAN WANITA ALPHA VULKANO VULVA

Revenge Puzzle