Grief - Karunya 3

Ari pék teh nu mimiti kudu dikarunyakeun téh nyaéta diri sorangan. Hampura, urang hampura. Matak pikeun pikiran sadar mimitina ngarah ka luar, nunjukeun dina sorangan gé aya patalina. Mun urang ningal ka luar goréng artina urang ningal ka jero goréng. Eta mangrupa kaayaan mimiti pikeun jalmi nu badé ngarumasakeun kagoréngan sorangan pikeun ngajadikeun jalmi anu hadé, diri jeung batur.

Mugia urang sadayana salamet. Menangkeun rido ti Gusti.

Komentar

Postingan populer dari blog ini

Ketika Diri Mulai Meracau

CATATAN AKHIR KARYA KESADARAN WANITA ALPHA VULKANO VULVA

Revenge Puzzle