Nyaho x Teu Nyaho 2

Mun diubah jadi struktur matématis, yen nyaho téh 1 jeung teu nyaho téh 0. Jadina téh siga kieu:
Teu Nyaho/Nyaho - Nyaho/Nyaho - Nyaho/Teu Nyaho - Teu Nyaho/Teu Nyaho
0/1 - 1/1 - 1/0 - 0/0
Naon bédana?
Urang tiasa ningal ieu sebagai prosés ngubaran diri atanapi suatu keadaan anu terpisah. Diprosés sangkan urang ngarti naon baé anu ganti, dipisah sangkan urang ngarti saukur hiji kaayaan.

Komentar

Postingan populer dari blog ini

Ketika Diri Mulai Meracau

CATATAN AKHIR KARYA KESADARAN WANITA ALPHA VULKANO VULVA

Revenge Puzzle