Nyaho x Teu Nyaho

Aya hiji fenomena anu urang pendak anu patali sareung opat prinsip ieu:
1. Teu nyaho urang nyaho.
2. Nyaho urang nyaho.
3. Nyaho urang teu nyaho.
4. Teu nyaho urang teu nyaho.

Ngan kumaha ngajelaskeunna, urang gé can ngartos. Pédah karék mendakan jaba ieu téh beunang ti kaayaan jalmi. Urang merhatikeun, sakur bodo bari néangan.

Komentar

Postingan populer dari blog ini

Ketika Diri Mulai Meracau

CATATAN AKHIR KARYA KESADARAN WANITA ALPHA VULKANO VULVA

Revenge Puzzle