Réunian

Sakedap deui hilap ieu
Nya, kala upayakeun hijikeun ieu dua jalmi
Hulu dulur saluhur juhung
Ngangkat jurung kalangkang
Ka asih nu meresihan haté
Matak éling, saha éling
Perahna kaiket ku ruhna
Diiket iket awi manawi

Komentar

Postingan populer dari blog ini

Ketika Diri Mulai Meracau

CATATAN AKHIR KARYA KESADARAN WANITA ALPHA VULKANO VULVA

Revenge Puzzle